Nejnovější recenze ze sekce Držáky na selfie
Mám podobný produkt od tohoto obchodu a tento jsem koupil své kamarádce. Myslím, že bude lepší, má delší nožičky a tedy i lepší stabillitu.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Tomáši, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu, věříme, že bude kamarádka spokojená. Přejeme hezký den.:-)
- Nohy stativu nejsou pevné, po ohnuti do dane polohy se noha odlomi od stativu
Multifunkční zařízení, ketré splňuje všechny moje požadavky. Nevýhody zatím žádné
- SKLADNY a PRAKTICKÝ
- Dalkova spoust
- Produkt odpovídá ceně. Obojí spokojenost.
- lehký a skladný
- stativ s dálkovým ovládačem vyřešil moje potíže při focení na dálku,nemusím nyní řešit kam a jak postavit mobil a zároveň můžu spustit fotoaparát ve vhodný okamžik
- Škoda, že tyč nemá nabíjecí adaptér, ale že je pouze na knoflíkovou baterii, ke které je dost obtížné se dostat, rovněž i manipulace s teleskopickou tyčí je trochu horší než si člověk zvykne. Po dotažení jednotlivých dílů se tyč ráda uvolní a tyč se nečekaně zpět poskládá, je třeba vyvinout důraznější tlak na dotažení, pak tyč již drží dobře. Je to o zvyku.
Tuto selfie tyč jsem zakoupila kvůli možnosti bezdrátového připojení. Teleskopická tyč, která se dá vytáhnout až cca do 1 m, jednoduché ovládání. Ovládací tlačítko je umístěno na pohyblivé kulaté části, ve které je i knoflíková baterie, a dá se posunout na optimální vzdálenost, aby se jednou rukou dala držet tyč a zároven i ovládat tlačítko pro fotoaparát.
Kvalitní produkt.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Selfie tyčka splnila mé očekávání a potřebu.
- Délka tyče, vše bez problémů
- Zabudovaný ovladač
- Lehký
- V dané cenové relaci nemá tato selfie tyč pro mne konkurenci a použití i jako stativu je velikou výhodu ať už pro pořizování fotografií nebo i jen tak jako stojánek
- Kvalitní provedení
- odnímatelný bluetooth spínač na fotografování je super
- Able to take great pictures with better view when using a selfie stick.
- Removable shutter works well at a distance. Allows you to set up stick and take a group picture.
After about an hour of use, device started messing up. Removable shutter wouldn't work with the camera even though is connected to the Bluetooth. You will have to turn off Bluetooth and restart camera several times before it works again.
The legs are short and tiny, stability is a problem.
- Kvalitní zpracování
- Velká výdrž na baterku
- Dobíjení pomocí kabelu (micro usb) nejsou potřeba baterky
- Kabel v balení
- Spolehlivé
Když už styck mám připojený k mobilního telefonu a styck vypnu a když ho budu zase potřebovat a ho zapnu a ihned se automaticky připojí k mobilnímu telefonu a můžu fotit. Občas se ale stane že LED dioda na tyčce začne blikat a musím jít do nastavení Bluetooth a připojit styck manuálně. Až na tuhle věc je styck úžasný a funkční, ta kvalita zpracování je velmi perfektní. Styck nabíjím jen když si vzpomenu a ještě se mi nikdy nestalo že by byl vybitý.
Před tímhle produktem jsem vystřídal 3 různé tyčky a nebyli tak dobře zpracované jako tenhle. Stávalo se že když jsem vysunoval tyčku tak se rozpadla, nebyla stabilní nebo že se vůbec nepřipojila k telefonu, to o téhle tyčce nemohu říct, až teda to to že se občas stane že se to samo nepřipojí ale to se stává tak málokdy že mi to ani nevadí.
Téhle tyčce už jen chybí tripod, vyndavací ovladač, otočná hlava 360° a tyčka bude dokonalá.
- Stabilita. I v maximálně vysunuté poloze drží stabilitu.
- Snadné propojení s telefonem / iPhone 13 max/
Snad by mohl být kratší když je složený, ale bude to daň za tu celkovou délku
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a přejeme mnoho podařených snímků a videí. Hezký den.:-)
- Velikost
- Jednoduchá obsluha
- Vzhled
Zatím používáno krátce, uvidíme jak se projeví do budoucna...
- Funguje jak má
zatím spokojen a doporučuji
Zobrazuji 121 - 140 ze 308 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...16 Další »