Nejnovější recenze ze sekce Držáky na selfie
- Praktický a celkem malý stativek, který se dá i použít i na selfie
Super selfie tyč. Opravdu dlouhá. Když je používaná jako stativ, tak velmi vysoká a i pevná. Otestoval jsem a jsem s ní velmistr spokojen. Určitě to byl dobrý kup.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Marine, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu, těší nás, že jste s naší selfie tyčí spokojený a přejeme mnoho podařených záběrů. Pěkný den.:-)
- Za tu cenu perfektní provedení
- Ihned se spárovala
- Dělá na Androidu skvělé foto
- Možná, že se držák časem ulomí, při nasazování telefonu se prohýbá, ale zatím OK
- Kvalitní dobrá cena
- zatím pouze zkouška a bez závad. Uvidíme při delším provozu
- Možnost využití jako stativu i selfie tyče
- Bluetooth spoušť, odnímatelná a dá se nabíjet
- Dobře drží telefon i jiná zařízení
- Držák se dá velmi dobře polohovat po malých krocích
- Příjemný a na pohled bytelný materiál
- Velice skladný, nezabere žádné místo
Asi bych byla spokojená, kdyby mi nepřišla použitá selfie tyč. Vrátila jsem.
- nízká kvalita
- 100%
- levná funkční jednoduchá, dcera je spokojená
- když se s ní normálně zachází musí vydržet všechno
- splnil předpokládané požadavky
Ideální pro všechny uživatele - věk i odbornost
- Levný, kvalitní, lehký, dobře zpracovaný
- Bluetooth
- Rozumná délka tyče
- Pevně drží telefon
- Hůře se dává telefon do držáku, a u koženého krytu telefonu se může poškrábat kryt
Dlouho jsem přemýšlela jestli si mám tenhle typ zboží koupit teď jsem šťastná, že to mám! Zpracování je velice pěkné, dobře se s tím zachází, stabilní a super je i bezdrátová spoušť - když jsem naposledy natáčela vystoupení syna, tak díky tyči jsem si mohla telefon nastavit vysoko a na dálku zapnout kameru a máme super video bez zvednutých rukou ostatních rodičů.. čili jednoznačně *****
Reakce značky FIXED
Dobrý den, moc Vám děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu a jsme rádi, že jste s naším Snapem spokojená. Přejeme mnoho vydařených záběrů a příjemný zbytek dne.:-)
- levnější produkt
- Stabilizace
- Výdrž
- Vyrobeno z kvalitního materiálu
- Dobré dálkové ovládání
- Uchycení telefonu se u některých mobilů dotýká ovládacích tlačítek.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Sevření kleští je dostatečně pevné a pokud je umisťován telefon doporučených rozměrů, určitě se není potřeba obávat vložit telefon do držáku tak, aby se uchycení tlačítek nedotýkalo. Pokud byste nám však chtěl svou zkušenost více přiblížit, nebo potřeboval radu, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou podporu na [email protected], rádi Vám pomůžeme.:-) Přejeme pěkný den.
- Funguje jak má
- Lze na něho přidělat Eternico Ring Light 11" RGB AET-RLR11
- Možnost točit na mobil horizontálně i vertikálně
- Všechny části, i ty nejvíce namáhané, jsou z plastu (tak snad vydrží déle než ta poslední selfie tyčka)
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Věříme, že budete s produktem spokojen. Pokud byste však potřeboval pomoci, či měl jen dotaz, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu na emailu [email protected], rádi Vám poradíme.:-) Přejeme Vám hezký den.
- funguje
Levná tyčka, která ale funguje. I tlačítky na dálkovém ovladači funguje.
Za tuto nízkou cenu velmi příjemné překvapení. Výrobce si dal záležet a nabízí opravdu propracovaný výrobek z velmi kvalitních materiálů. PLNĚ DOPORUČUJI :-)
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a doporučení, moc nás těší, že jste spokojený.:-) Přejeme příjemný den.
Poslali mi pouze selfie tyč. Měl tam být ještě stativ a kruhové světlo. Přišla malinká krabička, kterou jsem ani neotevírala. Popis na ní byl jednoznačný. Pouze tyč.
Takové zboží jsem si neobjednala a nechtěla.
Zobrazuji 101 - 120 ze 308 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...16 Další »