Nejnovější recenze ze sekce Držáky na selfie
Platinium teleskopická selfie tyč se stativem a bluetooth ovládáním černá R1S
Přidáno: 7. července 2024
(naposledy upraveno 7. července 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- Skvělé
Mohla být delší, ale kopil jsem i tak a nelituji.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu a přejeme hezký den.
- funguje
- Velice lehká, super kvalita
- Skvělý pomocník
- Telefon drží dobře
- Jednoduché
- levné
- Kvalita odpovídá
Zatím nevím
Kvůli některým recenzím jsem měl z tohoto produktu trochu strach, ale musím uznat, že zatím působí robustně a kvalitně - alespoň v porovnání cena / výkon. Vše funguje a drží jak má. Uvidíme časem :-)
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Věřím, že budete se selfie tyčí i nadále spokojen. Přejeme Vám hezký den. :)
- Velmi univerzální selfie tyč na 360 joto a video
- Dobrý výrobek, dobrá manipulace, skladný
Skladný, dobrá manupulace, lehký, dobrá cena,
- relativně kompaktní
- tlačítko pro vzdálenou spoušť
- možné nebrat stativ se sebou
- příjemná a ergonomická rukojeť
- dobrá cena
- trochu nepřehledné chování diod na spoušti, ale jde o zvyk
- aretace tyčí nepůsobí moc odolně, snad vydrží.
- Bytelnost
- Skladnost, váha
- Kvalita fotek i přes třas rukou
- Pevný a kvalitní magnet
- Jednoduchý rozklad tyče
- Kdyby byla o trochu delší, bylo by to super
Pokud jste někdo stejně vášnivý “fotograf a kameraman” jako já, rozhodně oceníte ostrost obrazu i přes to, že se vám možná bude třást ruka. Co je za mě ideální, je jednoduché pochopení ovládání tyče. Stejně tak rozložení je velice intuitivní. Vejde se vám do kufru, do batohu nebo do kabelky a nezabere žádné místo. Připojila se přes Bluetooth skoro sama, vyhledávání má na jedničku.
Design je top a ty barvy miluju. Za mě absolutní raketa v selfie tyčích.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Anet, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že jste si pro pořizování vzpomínek vybrala právě náš MagSnap. :-) Přejeme Vám hezký den.
- Pěkný design
- Absolutně nestabilní - strašně se houpe
- Po 2 použitích se rozpadla v ruce
Pěkný produkt, ale absolutně nekvalitní. Podle recenzí jsem tušil, že to nebude nic kvalitního, ale že to bude až takový propadák, to mě nenapadlo. Po umístění telefonu se houpe jak na houpačce. Rozhodně to není nic do exteriéru, kde prd mravence by stativ rozhoupal jak při hurikánu. Skládání je poměrně nelogické a pokaždé se všelijak zasekne. Nakonec se mi to celé rozpadlo po dvou dnech v rukách a už to nedrží. Vráceno.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, mrzí nás Vaše zpětná vazba a rádi Vám s řešením pomůžeme. Stačí nás kontaktovat na [email protected]. Děkujeme a přejeme příjemný den.
- elegantní, minimalistický design
- bytelná konstrukce stojanu vč. nožiček
- kompaktnost
- dálkové ovládání
- nízká váha
- slabý přichytávací magnet
Selfie tyč MagSnap je skvělým společníkem pro všechny, kdo rádi fotí na svém iPhonu, a zejména pro milovníky selfie. Ale nejen to – tato tyč má co nabídnout i příznivcům skupinových fotografií.
Co MagSnap odlišuje? Je to kombinace selfie tyče a stojánku (tripodu), kterou lze snadno přizpůsobit podle potřeby. Oceníte pevnou hliníkovou konstrukci tyče a kvalitu stojánku, jehož nožky jsou částečně z plastu. Přední část tyče lze prakticky naklápět, což usnadňuje zachycení dokonalého úhlu.
Díky technologii MagSafe už nemusíte řešit nepraktické "kleště", do kterých se vkládá iPhone. Ty mohou s časem selhat, protože pružiny nevydrží věčně. MagSnap využívá magnet, který je sice praktický, ale trochu slabší. Pokud máte iPhone v běžném silikonovém MagSafe pouzdru, stačí i mírný pohyb a telefon může z tyče vypadnout. Na zahradě to není problém – spadne na trávník – ale na výletě bych byl opatrný.
Dálkové ovládání přes Bluetooth je jednoduché – stačí před focením podržet tlačítko a můžete okamžitě fotit. Dosah je relativně dobrý, a navíc je MagSnap napájen standardní "placatou" baterií. Takže pokud jste vášnivými fotografy, může být MagSnap Selfie Tyč tou správnou volbou pro vás!
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Magnety by být slabší neměly, záleží, od jakého výrobce pouzdro máte. Pokud byste se chtěl o výběru pouzdra poradit nebo pomoct, napište na naší podporu do live chatu nebo na email [email protected]. Přejeme Vám hezký den. :)
- Odolný materiál
- Lze rozložit na stativ
- Uchopení telefonu za pomocí magnetů
- 5 výsuvných částí
- Lze použít pouze na iPhone
Vysoce stabilní Selfie tyč je vyrobená s hliníkové slitiny, nabízí rozložení rukojeti na tripod a lze ji také snadno rozložit na stativ a pořídit skvělé fotografie a videa. Disponuje dostatečně silnými magnety na uchycení mobilu a odnímatelnou bezdràtovou spouští s vyměnitelnou baterii. Lehce se ovládá, dobrý dosah Bluetooth spouště a funkce, kterými stativ disponuje řadí tuto selfie tyč mezi spolehlivé a nepostrádatelné pomocníky na cesty a na výlety.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Evo, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení. Na kryt telefonu si můžete nalepit náš MagPlate, který slouží jako uchycení pro MagSafe, takže Vám bude telefon držet na selfie tyči. Přejeme Vám hezký den.
- krásný design
- silný magnet na uchopení iphonu
- bluetooth spoušť
- nemám žádný
Takovou selfie tyč jako je FIXED MagSnap potřebujete! Elegantní a příjemný design. Dá se postavit na 3 nožky a funguje i jako stativ. Uchycení telefonu na Magsafe magnet bez problému, perfektně drží i když jsem se ho snažila střepat. Má i dokonce bluetooth spoušť která má dostatečný dosah.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Kamilo, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Přejeme Vám hezký den. :)
- Hmotnost
- Rozměr
- Manipulace
- Síla magnetu
- Rameno by mohlo být delší
Nejlepší selfie tyč co jsem měla. Je skladná, lehká, dobře se s ní manipuluje, magnet drží jak má. Vzhledově je tyč moc pěkná a vypadá odolně. Bluetooth ovládáni je na magnet a jednoduše se vyndá z držátka. Stativ je stabilní, ale rozkládání nožiček mi nepřijde moc odolné.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Naty, děkujeme za Vaše hodnocení. Přejeme Vám hezký den. :)
- Stabilní tyč
- Jednoduché a vyjímatelné ovládání
- Jediným menším záporem vidím délku tyče.
Výrobek - selfie tyč Magsnap mě velice příjemně překvapila. Je to jednoduše ovladatelná stabilní selfie tyč, na kterou mohu beze strachu díky silnému magnetu přidat svůj IPhone15. Skvělé řešené vyjímatelné dálkové ovládání. Cena produktu je přímo úměrná jeho kvalitě.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Lenko, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Přejeme Vám hezký den. :)
- Rychlost zapojení
- Dálkový ovladač
- Silný magnet
- Neznámy stav baterie v dálkové ovladači
- Slabý papírový obal balení
Nová teleskopická selfie tyč je prostě úžasná! Teď už nemusíte ztrácet čas vyndáváním mobilu z obalu, pak se obtěžovat upínáním mezi držáky a nakonec zapojovat kabelem. Celý proces, včetně nastavení polohy, trvá nejvýše 20 sekund, a to je přesně ta přidaná hodnota, kterou jsem hledal u selfie tyče. Magnet je dostatečně silný, aby držel mobil v požadované poloze. Dálkový ovladač je snadno použitelný a automaticky se připojuje k mobilu, což je další velké plus. Jediné dvě drobnosti, které bych vytknul, jsou chybějící ukazatel stavu baterie v dálkovém ovladači a papírový obal, který se hned při prvním otevření rozpadl. Ale tyto nedostatky jsou spíše kosmetické povahy a jinak jsem s produktem velmi spokojený.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Vítku, děkujeme Vám za hodnocení, jsme rádi, že Vám náš MagSnap dělá radost a přejeme mnoho vydařených záběrů. Pěkný den. :-)
- funkčnost
- vzhled
- dálkové ovládání
- selfie tyč + stativ v jednom
- vyšší cena
Selfie tyč MagSnap mne velmi překvapila. Díky funkci MagSnap je její použití velmi snadné. Magnet je kvalitní, tudíž mobil drží pevně a nepadá. Manipulace s tyčí je velmi jednoduchá. Dálkový ovladač funguje perfektně. Navíc tyč vypadá dobře. Tyč lze použít i jako stativ. Nemám co vytknout a jsem opravdu mile překvapena.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Moniko, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste spokojená. Přejeme Vám hezký den. :)
- Váha
- Jednoduchost
- Kvalitní materiál
- Silný magnet
- Vzdálenost uvedena 10m vyzkoušeno na 13m a vše funguje
- Žádné nejsou
Dostatečně dlouhá selfie stick mě velmi překvapila už jen tím jak je lehoučká a jak má jednoduché ovládání. Bluetooth ovládání funguje opravdu na 100%, nemá žádnou časovou prodlevu a reaguje opravdu velmi rychle. Je stabilní inkdyž má k sobě přidělaný těžký telefon. Ozkoušeno na telefonu iPhone 15pro Max
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Báro, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Přejeme Vám hezký den. :)
Zobrazuji 21 - 40 ze 307 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...16 Další »